Slovenia Outdoor

Smo aktivni člani gospodarsko interesnega združenja Slovenia Outdoor, ki povezuje celoten segment outdoor aktivnosti v Sloveniji, ki je eden ključnih turističnih produktov slovenskega turizma. Slovenska turistična organizacija (STO) z združenjem sodeluje kot strateški partner na razvojnem in promocijskem področju.

Blagovna znamka »Slovenia Outdoor« je tako postala krovna blagovna znamka turistične ponudbe za aktivnosti na prostem v Sloveniji, s ciljem vzpostavitve enotnega in ciljno usmerjenega marketinga za doseganje večje prepoznavnosti in pospeševanja prodaje na ključnih tržiščih. Pod svojim okriljem je združila turistične produkte vezane na pohodništvo, kolesarjenje, smučanje in druge zimske aktivnosti. Vodne športe, zračne športe in druge aktivnosti na prostem, kot so npr. golf, športno ribištvo ipd.

Združenje izvaja vrsto aktivnosti na področju tržnega komuniciranja in enotne promocije pri katerih aktivno sodelujemo. Med najpomembnejšimi aktivnostmi so predstavitve ponudbe Turistične destinacije Rogla-Pohorje na spletnem portalu Slovenia Outdoor, v številnih publikacijah npr. v Kolesarski karti, Kolesarjenje v Sloveniji, Pohodništvo v Sloveniji in nenazadnje tudi pojavljanje v digitalnih medijih ter sodelovanje na sejmih in borzah ipd.

Projektne novice

Podpisali smo sporazum o sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije

04 / 03 / 2021

V podporo FIS Svetovnemu prvenstvu v deskanju na snegu, ki je potekal 1. in 2. marca 2021 na Rogli in v podporo ostalim svetovno odmevnim športnim dogodkom, sta Smučarska zveza Slovenije in LTO Rogla-Zreče, GIZ podpisala sporazum o dolgoročnem sodelovanju. Medsebojno sodelovanje bo povečalo prepoznavnost in pomen Turistične destinacije Rogla-Pohorje …

Preberite več