LTO Rogla-Zreče

LTO Rogla – Zreče, GIZ je lokalna turistična organizacija za pospeševanja turizma na lokalni ravni občine Zreče in na ravni turistične destinacije Rogla – Pohorje. V okviru LTO-ja deluje Turistično informacijski center Zreče, ki ponuja dnevnim obiskovalcem in gostom v Zrečah informacije o turistični ponudbi v občini Zreče ter posreduje informacije o prenočitvenih kapacitetah v destinaciji Rogla – Pohorje.

Občino Zreče in destinacijo Rogla – Pohorje predstavlja na številnih sejmih in predstavitvah doma in v tujini. Sodeluje z društvi v občini in izdaja mesečni koledar prireditev v občini Zreče ter pomaga pri organizaciji in koordinaciji prireditev v občini.

Destinacija Rogla-Pohorje združuje Zreče, mesto dobrega počutja, Slovenske Konjice, mesto cvetja in vina, Vitanje, mesto tradicije in vesoljskih tehnologij in Oplotnico, mesto z edinstvenimi naravnimi zakladi. Čudovita narava Zreškega Pohorja, ki jo odlikujeta pristnost in domačnost, dajejo pečat prijazni in gostoljubni ljudje. Spoznajte zanimivo podeželje s kolesom ali peš po označenih kolesarskih in pohodniških poteh ali. Sprostite se v prijetno topli termalni vodi, se napolnite z energijo naravne zdravilne klime in se razvajajte ob izbrani kulinariki in z odličnimi vini.