LTO Rogla-Zreče

LTO Rogla – Zreče, GIZ je lokalna turistična organizacija za pospeševanja turizma na lokalni ravni občine Zreče in na ravni turistične destinacije Rogla – Pohorje. V okviru LTO-ja deluje Turistično informacijski center Zreče, ki ponuja dnevnim obiskovalcem in gostom v Zrečah informacije o turistični ponudbi v občini Zreče ter posreduje informacije o prenočitvenih kapacitetah v destinaciji Rogla – Pohorje.

Občino Zreče in destinacijo Rogla – Pohorje predstavlja na številnih sejmih in predstavitvah doma in v tujini. Sodeluje z društvi v občini in izdaja mesečni koledar prireditev v občini Zreče ter pomaga pri organizaciji in koordinaciji prireditev v občini.

Turistična destinacija Rogla-Pohorje združuje Zreče, območje dobrega počutja, Slovenske Konjice v objemu žlahtnih zgodb, Vitanje, ne daleč stran in Oplotnico, zakladnico edinstvenih naravnih in kulturnih doživetij. Čudovita narava Zreškega Pohorja, ki jo odlikujeta pristnost in domačnost, dajejo pečat prijazni in gostoljubni ljudje. Spoznajte zanimivo podeželje s kolesom ali peš po označenih kolesarskih in pohodniških poteh ali. Sprostite se v prijetno topli termalni vodi, se napolnite z energijo naravne zdravilne klime in se razvajajte ob izbrani kulinariki in z odličnimi vini.