TUR-INFOMAT

Na območju destinacije od Pohorja do Bohorja je konstanten pretok obiskovalcev, da bi le-tem omogočili 24 urno dostopnost do aktualnih in uporabnih turističnih informacij, smo pripravili projekt TUR-INFOMAT.

V sklopu projekta bomo vzpostavili mrežo turističnih infomatov, kjer bodo 24 ur dostopne informacije o ponudbi destinacije. Turistični infomati bodo poskrbeli za večjo vključenost ranljivih skupin. Infomati bodo prilagojeni potrebam dostopnega turizma in bodo postavljeni na skrbno izbranih lokacijah v urbanih centrih območja od Pohorja do Bohorja. Turistični infomati bodo obiskovalce seznanjali, inovativno izobraževali in jim omogočali doživetje naravne, kulturne dediščine, kulinarike območja, seznanili jih bodo z dogodki in prireditvami na območju.

Projekt sta potrdila LAS »Od Pohorja do Bohorja« in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in ga sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si.

Projektne novice

Razširjena mreža TUR-INFOMATOV

08 / 09 / 2021

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje širimo mrežo turističnih infomatov  (TUR-INFOMATOV). Tokrat smo poskrbeli za postavitev TUR-INFOMATA ob eni bol obiskanih turističnih znamenitosti – Skomarski hiši. S postavitvijo TUR-INFOMATA v vasi Skomarje smo omogočili 24 urno dostopnost do aktualnih in uporabnih turističnih informacij. Turistični infomati obiskovalce in domačine seznanjajo in inovativno izobražujejo. …

Preberite več

NOVO – TUR-INFOMAT v Oplotnici

09 / 09 / 2020

Zdaj tudi v Oplotnici stoji TUR-INFOMAT. Oplotnica se je, s postavitvijo turističnega infomata, pridružila enotni turistični info mrež, območja destinacije LAS od Pohorja do Bohorja in Turistične destinacije Rogla-Pohorje. Turistični infomati so bili postavljeni, da bi omogočili 24 urno dostopnost do aktualnih in uporabnih turističnih informacij. Turistični infomati obiskovalce in …

Preberite več