Zelena #RoglaPohorje

Javni razpis “Za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2023.”

Naziv: Zelena #RoglaPohorje

Namen: Krepitev promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji kot splošne promocije zaokroženega območja, ki ga vodilna destinacija pokriva, s poudarkom na krepitvi promocije trajnostno naravnane turistične ponudbe in spodbujanju digitalne in zelene preobrazbe vodilnih destinacij.

Kratek opis projekta: 

V sklopu omenjenega projekta bo izvedena nadgradnja destinacijske spletne strani www.rogla-pohorje.si. Pozornost bo namenjena implementaciji »on-line« rezervacijskega sistema in integriranju le-tega na spletno stran. Tokrat bo na področju implementacije sodobnih naprednih tehnoloških rešitvah v ospredju razvoj, nakup in implementacija VR tehnoloških rešitev – virtualna resničnost (izdelava 360° videoposnetkov in prenos le-teh na VR očala), predvsem za potrebe predstavitve na sejmih doma in v tujini. V ekipi destinacije Rogla- Pohorje se zavedamo, da sta promocija destinacije in snovanje zanimivih vsebin ključnega pomena za nadaljnji razvoj turizma.

Aktivnosti projekta:

  1. Stroški izvedbe medijskega zakupa.
  2. Stroški upravljanja digitalnih komunikacijskih kanalov ter stroški priprave vsebin za komunikacijske kanale in vsebin za medijski zakup.
  3. Stroški razvoja, nakupa in implementacije sodobnih naprednih tehnoloških rešitev ali nadgradnje obstoječih tehnoloških rešitev.
  4. Stroški plačila uporabe licenc za vzpostavitev ali delovanje naprednih digitalnih rešitev.
  5. Stroški priprave, organizacije in izvedbe izobraževanj s področja razvoja in promocije trajnostnih in digitalnih vsebin za ponudnike.

#ifeelsLOVEnia #mojaslovenija #RoglaPohorje #RaziščiObčutiUžij

Trajanje: Od januarja do decembra 2023


📸 Jošt Gantar in Ciril Jazbec, www.slovenia.info

Projektne novice

Brezplačna poletna vodenja

10 / 07 / 2023

Dobrodošel popotnik! Vzemi si čas … Zase. Za nas. Dobrodošel pri nas. Pridružite se izkušenim turističnim vodnikom, na brezplačnih vodenih ogledih po Turistični destinaciji Rogla – Pohorje v juliju in avgustu 2023. PO STOPINJAH PRETEKLOSTI Kdaj? Vsak torek ob 9. uri Zbirno mesto? TIC Zreče, Cesta na Roglo 13b, 3214 Zreče Vstopnina? …

Preberite več

Zelena #RoglaPohorje

Promocija in povečanje prepoznavnosti Turistične destinacije Rogla-Pohorje.
Preberite več