ZREČE – MESTO SREČE (Program za skupine nad 15 oseb)

17 / 08 / 2022

ZREČE – MESTO SREČE
Program za skupine nad 15 oseb

Odkrite z nami skrite kotičke mesta Zreče, enega najmlajših slovenskih mest, kjer živijo srečni ljudje. Mesto se lahko pohvali z bogato industrijsko zgodovino, kamor sodi tudi Muzej ozkotirne železniške proge Poljčane – Slovenske  Konjice – Zreče.

Pridružite se nam na vodenem programu »Zreče – mesto sreče« v katerem so povezane naravne znamenitosti mesta in kulturna ter industrijska dediščina. Vodenje je polno lokalnih zgodb o prebivalcih in pomembni industrijski zgodovini. Med sprehodom po mestu vam bo lokalni vodnik predstavil Terme Zreče s parkom, Jezero Zreče, Pavlakovo jamo, sprehodili se bomo  do razgledne točka na mesto Zreče in ogledali Forma vivo Zreče.

Zgodbo o tem kako je vlak »Konjičan« vplival na razvoj industrije v kraju boste spoznali v Muzeju ozkotirne železnice, v edini ohranjeni železniški postaji ozkotirne železniške proge Poljčane – Slovenske Konjice – Zreče. Lokalni turistični vodnik vam bo predstavil vlakovno kompozicijo, ki se nahaja ob muzeju.

Izhodišče: TIC Zreče (Cesta na Roglo 13b, 3214 Zreče)
Dolžina: 3 km
Čas vodenega doživetja: 2 uri
Težavnost: lahka


CENIK:

  • 8,00 €/osebo (minimalno 15 oseb)
  • 6,75 €/osebo (minimalno 20 oseb)
  • 5,50 €/osebo (minimalno 30 oseb)

V ceno paketa je vključeno: strokovno vodenje lokalnega turističnega vodnika in vstopnina v Muzej ozkotirne železniške proge Poljčane – Slovenske  Konjice – Zreče.

Dobrodošli v Zreče, mesto sreče.

Rezervacije na: booking@rogla-zreče.si in 03 759 04 70 (TIC Zreče)


Dodatna ponudba:

  • Prikaz delovanja lokomotive (izvajajo: Ljubitelji ozkotirne železniške proge) – po programu: Ko zreški čuha-puha oživi.