Za zdravje zaposlenih in obiskovalcev v LTO Rogla-Zreče

13 / 04 / 2021

Turistična destinacija Rogla-Pohorje se ponaša z okoljskim znakom Slovenia Green Destination Gold. Poleg tega sledimo tudi smernicam GREEN&SAFE in Safe Travels World Tourism & Travel Council.

Trajnostni razvoj pomeni tudi zavedanje in skrb za zdravje naših zaposlenih in obiskovalcev, zato smo se v LTO Rogla-Zreče (TIC Zreče) odločili za namestitev naprave TPA by Airdog, ki skrbi, da je zrak, z aktivno filtracijo, v prostoru vedno sanitiziran in prečiščen.

TPATM by Airdog zmanjšuje možnost okužb, kar ne velja le za Koronavirus SARS – Cov2, ampak tudi za vse ostale virusne in bakterijske okužbe, s čimer želimo vzpostaviti občutek varnosti tako za zaposlene kot za obiskovalce.

Napravo so nam dobavili Airdog Slovenija, njihove izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Na povezavi  si lahko ogledate predstavitev naprave, ki jo imamo v pisarni.

Čeprav je pisarna LTO Rogla-Zreče za obiskovalce do nadaljnjega še zaprta, se veselimo dne, ko se bomo znova videli, še toliko bolj vedoč, da je možnost okužbe s Covidom pri nas zmanjšana in obisk prostora za vse varnejši.