NOVO – treking električna kolesa in doživljajska oprema

05 / 05 / 2021

LTO Rogla-Zreče, GIZ (TIC Zreče) je bogatejši za 5 električnih treking koles in 6 paketov doživljajske opreme.

S kolesi bo odkrivanje naše turistične destinacije Rogla-Pohorje še lažje. Vabljeni, da najamete kolo in se z njim zapeljete do nekaterih najbolj markantnih naravnih znamenitosti: Zreškega jezera, Oplotniškega vintgarja, Partovca, Petelinjeka ali v Žiče do rastišča Žičkega grobelnika ter spoznajte favno in floro naše destinacije.

Kolesa GIANT TALON (velikosti: M, L in XL) in kolesi GIANT LIV TEMPT (velikosti: S in M) smo nabavili v sklopu projekta “Jezero priložnosti” in si jih je zdaj mogoče izposoditi v TIC Zreče (Cesta za Roglo 13b, 3214 Zreče).

V TIC Zreče imamo za izposojo pripravljenih, skupaj kar 11 električnih koles.
Izposojo koles je potrebno predhodno najaviti in jih rezervirati na telefonski številki: 03 759 04 70 ali osebno v TIC Zreče.

Da pa bo vožnja s kolesom prijetna in varna si lahko sedaj v TIC Zreče izposodite tudi doživljajsko opremo: čelado, nahrbtnik, kolesarske rokavice, anorak in očala.

Projekt »Prepoznavanje priložnosti na varovanih območjih narave – Jezero priložnosti« se izvaja s finančno pomočjo Evropskega sklada za razvoj podeželja (ESKRP). Za vsebino informacij je odgovoren vodilni partner LTO Rogla-Zreče, GIZ. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014- 2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.