Delavnice izobraževanja Autodesk Maya 3D – napredni nivo

21 / 02 / 2019

Turistična destinacija Rogla-Pohorje v sklopu projekta “Zelena digitalna doživetja v Destinaciji Rogla-Pohorje” izvaja brezplačne delavnice izobraževanja Autodesk Maya 3D za “Augmented Reality« (obogatena resničnost).

Konec lanskega leta smo pričeli z izobraževanji za 3D modeliranje za animacije in obogateno resničnost v programu Autodesk Maya 3D. Izvedli smo že osnovno izobraževanje, sedaj pa pričenjamo z naprednim nivojem izobraževanja. Udeleženci se bodo naučili dela v programu Autodesk Maya 3D skozi delo na konkretnem projektu obujanja lokalne kulturne dediščine s tehnologijo AR.

Izobraževanje zajema 8 delavnic, ki se bodo pričele 7. marca 2019 in se bodo odvijale vsak četrtek (in še v enem dodatnem terminu), od 17. do 20. ure v prostorih Šolskega centra Slovenske Konjice – Zreče.

Izobraževanje izvaja Nadav Sagir v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Kočevje in aplikacijo TravelAR Slovenia. Večina predavanj bo potekala v angleškem jeziku.

Tečaj je brezplačen, število mest na delavnicah pa je omejeno. Izobraževanje je prednostno namenjeno prebivalcem območja Destinacije Rogla-Pohorje (občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče), na predstavitev pa vabimo tudi druge zainteresirane.

Prijave sprejemamo do petka, 1. marca 2019.

Informacije in prijave:
LTO Rogla-Zreče, GIZ – TIC Zreče
T: 03 759 04 70
E: info@rogla-zrece.si
www.destinacija-rogla.si

Ekipa Turistične destinacije Rogla-Pohorje

Projekt sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.