B2B srečanje Partnerstva za Pohorje

31 / 05 / 2021

Na pobudo ponudnikov s Pohorja smo v okviru Partnerstva za Pohorje organizirali B2B srečanje, kjer so se med seboj predstavili ponudniki nastanitvenih kapacitet na Pohorju, turistične agencije in vodilne destinacije ter se dogovorili za morebitna poslovna sodelovanja.

V imenu Turistične destinacije Rogla-Pohorje se je srečanja udeležil LTO Rogla-Zreče, ki je predstavil ponudnike nastanitvenih kapacitet, atrakcije ter programe.

Belvi, 27. maj 2021: Delavnica predstavlja prvo v vrsti srečanj, ki jih želimo na različnih lokacijah Pohorja organizirati s strani Partnerstva in na ta način narediti korak k njegovemu preboju. Po skoraj enoletnem zaprtju je sproščanje ukrepov omogočilo, da je srečanje na Belviju potekalo v živo.

Eden izmed ciljev Partnerstva za Pohorje je, da Pohorje postane mednarodno prepoznavna zelena destinacija z evropsko uveljavljeno tržno znamko.

V okviru Destinacije Pohorje vendarle govorimo o območju 770 km2 edinstvene in neukrotljive narave. Potencialov za oblikovanje privlačne turistične ponudbe v obliki krajših doživetij ali paketov je več kot dovolj, zato si v okviru Partnerstva za Pohorje želimo, da bi vsi verjeli v skupno zgodbo o uspehu.